NAJEM DJ ZA POROKE

sasadejan-803 (Copy)

Verjameva, da bi poročni dan moral biti namenjen samo vama, saj sta se odločila, da si drug drugemu podarita najlepši dan v vajinem življenju. 

Zato nama dovolite, da vama z glasbo to omogočiva in pustiva lepe spomine za vedno.  

Prepustita skrb za poročno zabavo nama in se posvetita ostalim skrbem, ki vaju čakajo na poročni dan:

 

  • Načrtovanje poroke: Veseliva se srečanja z vama, kjer bova prisluhnila vajinim željam in predlogom za poročno zabavo, kot si jo želita. 
  • Izbor glasbe: Pri pripravah na poročno zabavo upoštevava vajine želje in vajin izbor glasbe, ki si jo želita na poročni dan. Zato si želiva, da nama predlagata pesmi in avtorje, ki jih imata najraje in ki si jih želite slišati na poročni zabavi. Na podlagi vajinih želja bova prilagodila glasbeni izbor.
  • Profesionalni zvok: Kot glasbenika in strokovnjaka za zvok poskrbiva za odlično kakovost zvoka na poročni zabavi. Nudiva profesionalno ozvočenje in brezžične mikrofone za povezovanje poroke.
  • Osvetlitev: Prava osvetlitev je tista, ki ustvari dogodek edinstven in nepozaben, ter poskrbi za veselo razpoloženje med gosti. Glede na vajine želje ustvarimo ambient, kot si ga želita na poroki.
  • Plesišče za otroke: Na vajino željo urediva glasbo, ozvočenje in plesišče za otroke, da bo tudi njim ostala poroka v lepem spominu. 
  • Moderator: Na vajino željo vodiva poročno zabavo in protokol ter z animacijami in različnimi igrami popestriva dogajanje na poroki.  Animacijo prilagodiva vajinim željam. 

Zakaj DJ na poroki?

Poročna zabava je drugi najpomembnejši del vajinega dogodka po poročnem obredu. In poroka bo najpomembnejši dogodek v vajinem življenju. 
Zato je ne uničita s slabo glasbo.

Poročna zabava je eden redkih dogodkov, kjer so na plesišču lahko skupaj otroci, starši in stari starši, zato se glasbeni okusi lahko zelo razlikujejo. Zajameva lahko vse žanre in vajinim svatom ustreževa pri glasbenih željah.
S svojim bogatim in raznolikim glasbenim repertoarjem poskrbiva, da na poročni dan vsi plešejo in se zabavajo.

In še najbolj pomembna stvar ... Glasba, ki si jo želita na poroki, bo zvenela točno tako, kot jo poznate in nič drugače. 

 

 

 

 

 

 

 

Več posnetkov na najinem Youtube kanalu: